Vit naglar med rosa tippar + "körsbärsblommor"

 
 
 
 
... Eller vad man kan kalla det. Det är det originalet föreställer, men min variant blev inte lika tjusig. :P
Efter ett möte med min blivande handledare, blev jag lite inspirerad att göra något åt mina naglar igen.
Robin Moses (Robin Moses Nail Art) har som alltid en massa snygga designer och jag valde att göra en tolkning av något som såg hyfsat enkelt ut, fast det inte riiiktigt blev som jag ville. Jaja...
 
 
Det vita nagellacket är Wet N' Wild 'French White' och det rosa lacket på tipparna är OPI 'Pompeii Purple'. (Present från mamma; tack så mycket!)
"Trädgrenarna" och "blommorna" är målade med akrylfärg och det sista jag gjorde innan jag målade på topplacket, var att dutta på lite silverglitter här och där.

Självlysande halloweennaglar

Idag har jag testat något jag aldrig gjort tidigare; att använda nagellack som lyser i mörker om man haft naglarna under en (tänd) lampa en stund. :)
 
Figuren på ringfingernaglarna är Jack Skellington från filmen 'A nightmare before christmas'.
 
Jag började med att måla ringfingernaglarna med Wet N' Wild 'French white' och övriga naglar med MaxFactors 'Deep Grey'. Sedan målade jag ett par lager av ett gult, flourescerande nagellack från CH Nail, för att därefter måla med svart akrylfärg runt nageln så det blev en gul cirkel mitt på den. I cirkeln målade jag ögon, näsa och mun på Jack Skellington med samma akrylfärg och med lite vit akrylfärg målade jag lite mönster på de gråa naglarna, för att sedan måla med det gula lacket ovanpå den vita färgen. Som avslutning använde jag ett matt topplack från Essie.
 
 
 

RSS 2.0